Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu’nun sağlık sponsorluğunda,

Lezzetin eğlenceyle buluştuğu Yemek Şöleni organizasyonunun yedincisi gerçekleştirildi

Bu yıl engelli çocukların eğitimlerine destek olmak, onların topluma katılmalarını sağlamak üzere düzenlenen 7.Yemek Şöleni, 7 Şubat Pazar günü İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleştirildi.

Organizasyona Sağlık Sponsoru olarak destek veren Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu, “Sağlıklı beslenmede tavuk etinin önemi” başlığıyla seminerler verdi. 

En orijinal tariflerin birbiriyle yarıştığı ve lezzetin eğlenceyle buluştuğu Yemek Şöleni organizasyonu yedinci kez düzenlendi. Bu yıl engelli çocukların eğitimlerine destek olmak, onların toplumun birer üyesi olarak aramıza katılmalarını sağlamak üzere faaliyet gösteren Ataşehir Lions Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’na destek sağlamak üzere İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüplerinin önderliğinde gerçekleştirilen organizasyona, Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu ‘Sağlık Sponsoru’ olarak destek verdi. 7 Şubat Pazar günü İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleştirilen organizasyonda, Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu Danışma Kurulu Üyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Yücecan, “Sağlıklı beslenmede tavuk etinin önemi” başlıklı sunumuyla yer aldı. 

Gün boyu eğlence, lezzet ve heyecan

Yöresel et yemeklerinin yarıştığı şölenin jüri koltuğuna Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ, Yemek Zevki Dergisi Yazı İşleri Müdürü Eren Aydın, Sanatçı Açelya Akkoyun, Sunucu Zahide Yetiş ve Özgür Şef gibi ünlü isimler oturdu. Gün boyu heyecanla devam eden yarışmanın yanı sıra şölen, gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yaptı