Kadıköy Belediyesi ve Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu kadınları doğru beslenme konusunda bilinçlendirecek…

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ile Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu (STBP) Kadıköy Belediyesi desteği ile ilçe halkını sağlıklı beslenme, gıda güvenliği ve tavuk etinin beslenmedeki önemi hakkında bilinçlendiriyor.

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği, Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu’nun Kadıköy Belediyesi ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde organize edilen “Doğru Bilgi ile Sağlıklı Besleniyorum” seminerlerinin ilki 27 Kasım 2015, Cuma günü saat: 11.00 ile 13.30 arası Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İlçedeki tüm katılımcılara açık ve ücretsiz olan seminerde, halkı sağlıklı beslenme, çocuk beslenmesi, gıda güvenliği gibi konularda bilgilendirmek ve bilinçlendirmenin yanında tavuk etinin beslenmedeki önemi de anlatılacak.

Beslenme ile ilgili yanlış bilinen doğrular, bu seminerde konuşulacak!

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Ergün’ün güvenilir ve sağlıklı üretimle birlikte beyaz et sektörü ile ilgili genel bilgi vermesinin ardından, Yakın Doğu  Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Yücecan, “Optimal Beslenme”hakkında gerçekleri açıklayacak. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tansel Şireli’nin “Gıda Güvenliği” bölümünün ardından interaktif soru cevap bölümüne geçilecek seminer, 27 Kasım Cuma günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Tüm ilçe katılımcılarına açık ve ücretsiz olan seminerlerin ikincisi 11 Aralık 2015, Cuma günü saat: 11.00 ile 13.30 arası Kozyatağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Program:

11.00 – 11.10              Prof. Dr. Ahmet Ergün  / Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği Genel Sekreteri

11.10 – 11.40              Prof. Dr. Sevinç Yücecan / Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı

11.40 – 12.00              Prof. Dr. Ufuk Tansel Şireli / Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi

12.00 – 12.30              Soru - Cevap